Läst: Daisy I Kedjor av Sharon Bolton

Daisy i kedjor (inbunden)

Daisy I Kedjor (Daisy In Chains) av Sharon Bolton (2016) – ♥♥♥♥+
Modernista (recex)

Berömda mördare har fanklubbar.
Hamish Wolfe är inte annorlunda. Han kommer att sitta inspärrad resten av livet för att ha kidnappat och mördat tre kvinnor – och får mängder av beundrarbrev varje dag. Han är snygg, karismatisk och har en stor övertalningsförmåga. Hans beundrare är säkra på att han äroskyldig. Och på att han är deras drömmars man.
Vem skulle gå med i en sådan klubb?
Maggie Rose är tillbakadragen och hemlighetsfull – framgångsrik advokat och bästsäljande true-crime-författare. Hon tar bara de fall hon vet att hon kan vinna.
Hamish vill ha henne som sin advokat. Han vill att hon ska förändra hans öde. Hon tror att hon är immun mot den charm som den här sortens man kan besitta. Men kanske inte den här gången…

Bolton är fantastisk. När man får en ny Bolton-roman i händerna vet man att man tryggt kan överlämna sig i hennes händer, att historien kommer att vara underhållande, prosan njutbar och slutet överraskande. Det här är inget undantag. Att utforska fenomenet att dömda mördare drar åt sig kärlekskranka kvinnor är tacksamt och intressant. Slutet bjuder på en finfin överraskning dessutom.
Jag såg Sharon Bolton på Crimetime Gotland, hon pratade skräck tillsammans med Johan Theorin, Helena Dahlgren och Mats Strandberg och var både finurlig och rolig. Hon signerade mitt ex av Daisy I Kedjor vilket var stort! Här ser vi dessutom Marcus Stenberg, som bloggar på Bokhora, i bakgrunden!

DSC_1682[1]

En mycket bra Bolton! En stark fyra i betyg.

Köp den här, här eller här!

Ett svar till “Läst: Daisy I Kedjor av Sharon Bolton”

  1. […] Läs recensionen här! Bolton tillhör mina absoluta favoriter och efter att ha sett henne på Crimetime Gotland i somras kan jag konstatera att hon dessutom är rolig och trevlig. Daisy i Kedjor är mycket bra och utforskar fenomenet med kvinnor som förälskar sig i mördare de aldrig träffat. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: