Dags för Avund!!

Nu finns Avund att ladda ner som e-bok på alla vanliga kanaler! Jag vore hemskt glad om ni gjorde det och håller tummarna att ni gillar den.

Det slog mig att det här är mitt tredje manus som ges ut, och eftersom jag skrivit tre manus är det 100 % ! Eftersom jag inte har några sportbedrifter eller dylikt att yvas över så tillåter jag mig att gotta mig lite!!

Här är baksidestexten:

Alice Berg har levt hela sitt fyrtiotvååriga liv i det ståtliga föräldrahemmet på Björkhöjden. Uppe på gräddhyllan har hon varit som en fånge, liksom obenägen att klippa navelsträngen och ge sig av. Arbetet på Björkestas mekaniska, det som hon tog i smyg, är hennes enda livlina. När Alice är där kan hon nästan glömma moderns eviga elände hemma i villan. Att hennes hemliga ungdomsförälskelse Conny dessutom arbetar i verkstaden skadar inte heller. Tänk om han en dag kunde se henne på riktigt? Mot alla odds börjar Conny visa intresse för Alice. Men är känslorna verkligen äkta – eller har han dolda motiv? Samtidigt som Alice befinner sig i sjunde himlen dör plötsligt hennes inbillningssjuka mor. Det blir startskottet på en rad händelser som ska komma att få ödesdigra konsekvenser för samtliga inblandade. Och i händelsernas centrum står Alice själv…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: