Helgfrågan v 4

Ny helgfråga genom Mias Bokhörna!! Tiden går fort!

Finns det någon serie du känner att du måste följa?

Jag är väldigt förtjust i spänningsmästaren Graham Mastertons deckarserie om polisen Katie Maguire. Serien utspelar sig i Cork på Irland och är välskriven, blodig och spännande. Han skriver dessutom finfin skräck och är väl mest känd för det. Han är dessutom upphovsman till en massa sexhjälpsböcker men de har jag inte läst, än i alla fall 😄!

Bonusfrågan lyder: Är det något ni längtar efter att göra när pandemin är över?

Mia vill gå på Bokmässa och det skriver jag under på!! Jag har beställt hotellrum redan för säkerhets skull och lyxat med Gothia Towers för första gången!! Hoppas verkligen att det blir av!! Jag har haft så roligt på bokmässor, särskilt på Crimetime Gotland. Jag bjussar på ett foto från Crimetime 2017, taget i skräckhörnet 😄! Förutom yours truly är det Johannes Pinter, Helena Dahlgren och Mats Strandberg ni ser. Bu!!

Annons

6 svar till “Helgfrågan v 4”

  1. Den ”spänningsmästaren” var okänd för mig. Dålig på att följa serier, läser helst lite här och där, eller från mitten och framåt, inte så ofta bakåt… 😀 Fullständigt hopplös. Trilogier funkar, dessa lyckas jag läsa i rätt följd, oftast. 😉

  2. Tack för boktipset. Låter spännande.

  3. Marie Eggimann Says:

    Bokmässan vill man till men vet ej hur läget är då

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: