Bokmässan – En dag kvar!!

Nu är det packat och klart för att åka och gotta sig i böcker i dagarna fyra! Här kommer några fler tips på seminariepass jag tänker kolla in!

 

Jag är (helt otippat…:-)) mest sugen på att besöka Crimetime-scenen och där är det lördag och söndag som gäller. Jag är väldigt nyfiken på vem som vinner Crimetime-awards i år. Svensk krim lever och har en ypperlig hälsa!

I genren Deckardebut hejar jag lite extra på Monika Rehn som skrivit finfina Moratorium. I barndeckargenren hejar jag på Helena Dahlgren som skriver bra böcker i alla möjliga genres.

Det är bara riktigt bra deckare nominerade till Crimetime BookBeat Award Årets deckarförfattare: Vad sägs om Emelie Schepp, Lars Kepler, Mari Jungstedt, Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt och Sofie Sarenbrant! Svårt att välja en favorit men hjärtar klappar lite extra för Kepler…

Crimetime Award Årets hederspris tilldelas 2019 Jan Mårtenson, som är mest känd för sin deckarserie om antikhandlaren Johan Homan. Tidigare år har t ex Maj Sjöwall och Kerstin Ekman vunnit så det är en stor ära att bli tilldelad detta pris!

 

Jag återkommer med rapporter från Mässan!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: