Lyssnat på: Don´t Tell Teacher av Suzy K Quinn

Don't Tell Teacher
Don´t Tell Teacher av Suzy K Quinn (2019) – ♥♥♥♥+

Lizzie Riley har tagit sin åttaåriga son Tom till en ny stad, för att börja ett nytt liv efter skilsmässan från exmannen som hon är väldigt rädd för. Tom ska börja i en ny skola som har utmärkt rykte och utmärkta resultat. Men det är något konstigt med skolan. Föräldrar är förbjudna att komma in på området och fönstren har galler. Varför kommer Tom med märkliga märkena på armen? Och när Lizzie försöker fråga de andra barnen så vågar ingen säga något. Toms nya skola kan tyckas vara perfekt. Men ibland är det inte som man tror …

Det här är en riktig spänningsrökare, skickligt berättad med flera halsbrytande plot twists. Den berättas ur Lizzies perspektiv, hur hon träffar sin man, hur deras äktenskap bara blir sämre och hur hon får vårdnaden om Tom efter skilsmässan, tillsammans med ett nytt skyddat boende. Det mesta ställs upp och ner och man ser faktiskt inte plot twisterna komma. Riktigt bra spänning, hittills bland det bästa i år.

En stark fyra i betyg. Läs!! Jag vet dock inte varför det står på Bokus och Adlibris att boken inte kommit ut ännu – jag lyssnade i alla fall via Storytel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: