Best Book Shops In London

Jag planerar just nu inför en skrivresa till min favoritplats på jorden – London! Den här gången tänkte jag ge mig runt och besöka några intressanta boklådor – både för att shoppa och för att sätta mig och skriva! Här är några av de jag vaskat fram ur Londons utbud:

Daunt Books

Daunt Books

I Marylebone ligger en av Daunt Books affärer. Daunt Books har ett stort utbud av fiction och själva lokalen är vackert utformad med balkonger och målade fönster. Inspirerande miljö!

Foyles 

Visa källbilden

Mitt i centrala London ligger anrika Foyles i nya lokaler. Här ryms 6,5 löpkilometer bokhyllor och det är verkligen en bokälskares paradis! Jag kommer att hänga på våning 1 där krim och skräck finns!

Waterstones

Visa källbilden

Flaggskeppsbutiken på Piccadilly består av sex våningar proppfulla av böcker. Himmelriket! Jag har varit där förut och personalen är lika boknördiga som sina besökare.

Forbidden Planet

[An image of London Megastore (Location Image)]

Den här boklådan är nischad mot fantasy och science fiction i olika former. Jag tänkte se ifall deras skräcksortiment är nåt att ha…:-). Ligger på Shaftesbury Avenue.

Goldsboro Books

Goldsboro Books specialiserar sig på signerade förstaupplagor – ”Goldsboro Books’ mission is to provide signed hardback first edition books in our central London bookshop and online”! Utbudet är finfint och det är inte speciellt mycket dyrare att köpa en signerad bok än en ”vanlig” så om man tycker det är roligt att ha författarens autograf så ska man uppsöka Goldsboro Books. Den här är jag sugen på: https://www.goldsborobooks.com/product/the-taking-of-annie-thorne

 

 

 

 

Annons

2 svar till “Best Book Shops In London”

  1. elisabethsenderse Says:

    Underbart! Tack för att du förmedlar dina bästa tips i London!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: