Läst: Ristat i Hud av Ashley Dyer

Ristat i hud (inbunden)

Ristat i Hud (Splinter In The Blood) av Ashley Dyer (2018) – ♥♥♥
Louise Bäckelins Förlag (recex)

I månader har poliskommissarie Greg Carver jagat en gäckande seriemördare. En mördare som tillfångatar sina offer och ägnar veckor åt att tatuera varje centimeter av deras kroppar. Tills de blivit ett konstverk att visa upp för världen. Utredningen verkar ha gått i stå när Greg Carver en sen kväll brutalt skjuts ner i sitt hem. Hans kollega Ruth Lake är först på plats, men istället för att begära förstärkning så städar hon snabbt undan alla spår efter mördaren. Vad är det hon försöker att dölja och vem är mördaren? Och är Greg verkligen död?

Ashley Dyer är en pseudonym för ett samarbete mellan författaren Margaret Murphy och forensikern Helen Pepper. Intressant kombo! Det här är en underhållande historia som öppnar med en scen man inte begriper sig på. Den får sin förklaring senare, men intresset är definitivt väckt. Språket är något korthugget vilket tar ett tag att vänja sig vid, men det är en spännande deckare i vad som är tänkt att bli en serie om poliserna Lake och Carver. Lovande!!

En trea i betyg.

Köp den här, här eller här.

Annons

3 svar till “Läst: Ristat i Hud av Ashley Dyer”

  1. Lotta Lundh Says:

    Läs gärna min bok Familjen, som kom ut 10 januari på Lind&Co. Det är den första delen i en serie om kriminalaren Erik Ljung i värmländska Sunne. Hoppas du vill läsa!

  2. […] har Johannas deckarhörna, Fru Es böcker, Romeo & Juliet, Ugglan & Boken, Mysterierna, Läsa & Lyssna, Bokraden och Zellys bokhylla. Bokföring enligt Monika har skrivit om boken i manus […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: