Vagina Dentata-Skräcksystrar

Jag är med i ett suveränt nätverk, Vagina Dentata- Skräcksystrar, för skräckintresserade kvinnor som vill stödja, peppa och hjälpa varandra.

Grundarna är finfina författarna Jenny Lundin och Madeleine Bäck (kolla in underbara novellerna Sockerhumla och En Annan Plats av Lundin samt spännande serien Vattnet Drar av Bäck). Medlemmarna är en blandad skara av författare, konstnärer, filmskapare, översättare, förläggare…you name it! Tillsammans är vi en kraft att räkna med!

Här kan du läsa mer om Lundin/Bäck och gruppen på Boktugg!

http://www.boktugg.se/2018/11/27/vagina-dentata-vill-skapa-plats-for-kvinnliga-skrackkonstnarer/

Här är vår coola logga!

På Instagram finns vi som @vagina_dentata_skracksystrar! Här presenteras medlemmar och viktiga kvinnliga inspiratörer, husgudinnor! Idag var det min tur och jag är jättestolt över att vara del av detta celebra sällskap!

View this post on Instagram

”Bästa skräcktipset är den sorgligt underskattade filmen Session 9, regisserad av Brad Anderson. Krypande, stämningsfull och suverän.” Helen Lindholm (@lasaochlyssna ) skriver psykologiska thrillers och har hittills gett ut Ulven och Begär-Mörk Kärlek, samt medverkat i drygt 10 novellantologier. På hennes blogg Läsa & Lyssna (www.lasaochlyssna.wordpress.com) skriver hon om att läsa/lyssna på/skriva deckare/skräck/spänning. Just nu skriver Helen på en skräckroman för unga vuxna och samlar på sig noveller till en egen novellsamling. Husgudar är Clive Barker, Stephen King, James Wan och William Malone. . . . . #womeninhorror #vaginadentata #writersofinstagram #horror #skräck #svenskskräck #darkart #horrorwriting #femalewriters #skrivande #writing #författare

A post shared by Vagina Dentata (@vagina_dentata_skracksystrar) on

Kolla gärna och fortsätt sen kolla in alla mina Skräcksystrar! Jag ska dela länkar på bloggen så ni inte missar nåt!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s