Författarkväll i mars

Trevlig när det dimper ner roliga inbjudningar i mailkorgen. Den 28 mars samlar Piratförlaget ihop ett gäng av sina författare och anordnar en författarkväll på Södra Teatern.

http://sodrateatern.com/forfattarkvall-med-piratforlaget-filterskriva/

Bildresultat för södra teatern

Medverkar gör Martina Haag, Sara Lövestam, Kristina Ohlsson och Mattias Leivinger & Johannes Pinter tillsammans med Tidningen Skrivas chefredaktör Per Adolfsson och redaktör Johanna Wiman.

Martina Haag var från början skådespelerska men sadlade om och började skriva vid 39 års ålder. Hon har skrivit åtta böcker, varav två har filmatiserats med henne själv i huvudrollen. Hennes senaste roman Det är något som inte stämmer, har vunnit stort gehör hos både läsare och kritiker och vann priset Årets bok 2016.

Sedan debuten 2009 har Kristina Ohlsson utkommit med sexton böcker i flera genrer för både barn och vuxna. Nu är hon aktuell med Syndafloder, den sjätte kriminalromanen om Fredrika Bergman och Alex Recht. Hennes böcker är mycket omtyckta av både läsare och recensenter och har även nått en internationell läsekrets.

Mattias Leivinger har en bakgrund som samtalsterapeut och Johannes Pinter som filmregissör. De har båda gett ut böcker tidigare men nu debuterar de som författarduo på Piratförlaget och deras första samarbete är den psykologiska thrillern De mörkermärkta – den första delen i en trilogi.

Sara Lövestam är författare, radioröst, krönikör och sfi-lärare. Hon har gett ut sju kritikerrosade romaner, samt barn- och ungdomsböckerna Skarven och Som eld. Nu är hon aktuell med Grejen med substantiv och pronomen som är en uppföljare till läsarsuccén Grejen med verb.

Jag är särskilt nyfiken på duon Pinter/Leivinger…Pinter har skrivit en del utmärkt skräck.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s