Bokbloggsjerka 3-6 mars

Annikas litteratur- och kulturblogg undrar denna vecka vad vi tycker om att författare använder appar för att befästa sig och sina böcker hos läsarna och använder Peter May och hans app över Isle of Lewis som exempel.

 

Jag är rätt svårflörtad när det gäller nya sätt att göra reklam för böcker på. Klickar sällan på länkar till bokreklamfilmer (utom för John Ajvide Lindqvists filmer…), använder inte författarnas hemsidor eller facebooksidor i någon större utsträckning och det här med appar var nytt för mig.

Kanske skulle det vara roligt när det gäller att fördjupa sig i böcker med stora världsbyggen, som t ex Game of Thrones eller Harry Potter, men annars är jag rätt ointresserad. Fast jag har själv medverkat i en boktrailer för #Älskanoveller – 30 Nyanser Av Kärlek ;-)…kolla 8,42 min in i klippet! Trevlig helg!!

Annons

7 svar till “Bokbloggsjerka 3-6 mars”

  1. nej, man orkar inte med allt

  2. Men det är roligt att några försöker med nya grejer tycker jag. Även om jag inte tänker ladda ner nån författarapp.

  3. Nu blev jag riktigt rädd när jag såg dig i klippet. Reklam för böcker tittar jag på ibland, är nog mer sådan som går på det mesta.

  4. Jag förstår att författare testar olika teknikgrejer för att nå ut men känns lite tveksamt om jag kommer att ladda ner någon.

  5. Jag är helt klart nyfiken på den här typen av appar.

  6. Jag tillhör också den ointresserade skaran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: