Lyssnat på: Står Dig Ingen Åter av Anna Karolina

Står dig ingen åter

Står Dig Ingen Åter av Anna Karolina (2015) – ♥♥♥♥
Ordfront Ljud

En kvinna mördar sin sjuåriga dotter och polisen hittar ingen annan förklaring än att hon var påverkad av det hallucinogena preparatet ”badsalt”, även känt som ”kannibaldrogen” MDPV. När flera liknande mord sker i Stockholm blir det polisens högsta prioritet att komma åt den som levererar den livsfarliga drogen, maffialedaren Milorad Kraljevic.
På eget bevåg nästlar sig den unga ambitiösa polisen Amanda in i kretsarna kring maffialedaren. Risken att bli avslöjad är stor. Och inte blir den mindre när Adnan dyker upp igen. De har haft ett hemligt kärleksförhållande, men han har under några år varit på flykt från rättvisan som misstänkt polismördare. Att han är far till hennes tvillingar har hon lyckats hålla hemligt till nu. Men när ett av barnen blir kidnappat sätts allt på spel.
Samtidigt är ett nytt parti ”badsalt” på väg in i landet och risken är hög att drogen skördar nya offer.

Jag läste Karolinas debut Stöld av Babian (eller som min mamma sa…Stulna Apor) med stort nöje, speciellt älskade jag att hata mansgrisen och hustrumisshandlaren Magnus Blomgren. Han dyker upp, om än mer perifert, i den här boken också. För mig, som älskar när det är blodigt och brutalt, börjar den här boken mer än lovande med en vanlig mamma som äter upp sin sjuåriga dotter. Det fortsätter i hundratio knyck med hur Amanda nästlar sig i i fiendelägret, hur Adnan kommer tillbaka till Sverige och plötsligt befinner på fiendesidan. Karolina använder cliffhangers lika skickligt som Dan Brown och varje kapitel lockar till att lyssna bara liiiite mer. Mycket underhållande och välskrivet! Mattias Linderoth läser bra!

En fyra i betyg till en vansinnigt underhållande deckare.

Köp den här, här eller här!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: