Och Sedan Aldrig Mer av Cecilia Lindblad

Den 17 september är jag bjuden på releasefest i SO Stockholm Gallery! Min vän och krimskrivarkurskollega Cilla Lindblad släpper sin debutroman Och Sedan Aldrig mer på Hoi Förlag och det vill man såklart vara med och fira. Några från Ordfronts krimskrivarkurs ska dit och mingla och gratulera Cilla, och självklart köper jag en signerad bok! Jag kanske tom köper två så jag kan lotta ut en här på bloggen.

Bokens handling beskrivs såhär:

För polisinspektör Monica Blom blir det en händelserik början på det nya jobbet när hon efter några år i Linköping flyttar tillbaka till sina gamla hemtrakter i södra Skåne.
En man hittas död i en badhytt på stranden i Skanör. Kort därefter återfinns en kvinna mördad i sitt hem. Två fall som till en början verkar helt åtskilda men som visar sig ah kopplingar långt tillbaka i tiden.
Medan Monica jobbar hårt både för att återknyta gamla kontakter och lösa sina första fall upptäcker hon att någon bevakar henne, och hon har sina misstankar om vem det är.
Händelser i det förflutna påverkar de inblandade i utredningen, och Monica får all anledning att fundera på sitt beslut att flytta tillbaka.

Du kan redan nu köpa boken här, här och här!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: