A Song for the Dying

A Song For The Dying av Stuart MacBride (2014) – ♥♥♥
Harper Collins UK

Den här boken tar vid där den förra slutade – Ash Henderson sitter i fängelse, falskt dömd genom inblandning av den hämndlystna Ms Kerrigan, Ash nemesis. Men har får komma ut ur fängelset för att hjälpa polisen i jakten på seriemördaren The Inside Man, en otäck figur som kidnappar sjuksköterskor, sprättar upp deras magar och syr in små dockor inuti dem. Ash var inblandad i jakten på The Inside Man för flera år sedan, innan han plötsligt slutade döda. Nu har han börjat igen…och Ash tänker använda sitt get-out-of-jail-card till att hämnas på Ms Kerrigan!

Den här boken är jämnare och bättre än den första boken om Ash, och deckarhistorien är mer spännande och med bättre flyt. Bihistorien med Ms Kerrigan gillar jag också. Det är blodigt, väldigt blodigt, till och med så pass mycket att jag tycker det är lite för mycket ibland. Jag föredrar böckerna om Logan McRae, de är bättre balanserade mellan våld och humor. Tursamt nog lämnar vi denna gång Ash i ett någorlunda bra skick…efter förra boken var han verkligen på botten. Jag läser gärna vidare om Ash men boken får inte mer än en trea i betyg av mig. I likhet med den förra boken är den här underbart inläst av skådespelaren Ian Hanmore. Mycket bra!!

Köp den här, här eller här!

2 reaktioner till “Lyssnat på: A Song For The Dying av Stuart MacBride

  1. Storytel har massor av Stuart MacBrideböcker…men tyvärr hade inte adlibris, bokus och cdon några ljudböcker av honom. Så det är via Storytel som jag kunnat lyssna!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s