Läst: Viskningar av Dean R Koontz

Viskningar (pocket)

Viskningar (Whispers) av Dean R Koontz (1980) – ♥♥♥♥
Bra Böcker

Hilary Thomas, en manusförfattare på uppåtgående, blir överfallen i sitt hem i Beverly Hills av en man hon känner igen – Bruno Frye. Men när hon anmäler överfallet blir hon inte trodd. Men Frye kommer tillbaka och denna gång dödar Hilary honom i självförsvar. Hon borde nu kunna känna sig trygg…men även nästa kväll, när Bruno borde ligga hos begravningsentreprenören, blir Hilary överfallen av samma man. Vad är det som pågår? Hilary och hennes nyfunna kärlek Tony Clemenza bestämmer sig för att ta reda på det…och befinner sig i livsfara.

Jag läste den här boken för första gången i mellanstadiet och den är nog en av orsakerna till att skräckgenren är min genre of choice! En mycket bra och spännande bok och, trots att den skrevs 1980, den känns modern fortfarande. Historien är rätt förskräcklig och när den nystas upp är det inte svart och vitt vem som är skurken längre… Koontz har skrivit många andra bra böcker men ingen lika bra som den här! Läs den om du inte redan gjort det!

En stark fyra i betyg till min favoritbok av Koontz!

Köp den här eller här! Men den som skulle skriva ihop sammandraget av vad boken handlar om har nog inte läst den för det stämmer inte alls!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: