Bloggambassadör 2013 – The Book Pond

The Book Pond

 

Min nästa vördade bokbloggsambassadörskollega är The Book Pond – aka Anna-Lena Löf! Hon beskriver sig själv på detta sätt: ”Lagom ung bokbloggare, runtflyttare (numera Malmö-bo), ironisk, excelnörd, maka, tvåbarnsmoder, kaffedrickare och IT-konsult. Läst i princip alltid, recenserat sedan 1985, på nätet sedan 2003. Läser ojämnt, men bra.” En driven bokläsare, och bloggare tillika! 10 år på nätet är inte fy skam.

The Book Pond läser mycket – det finns massor av recensioner på hennes blogg, och de är välordnade och lätta att hitta, antingen sorterade på författarnamn , boktitel eller genre. Bland recensionerna finns också andra bokliga kommentarer eller inlägg som ofta är illustrerade med vackra foton. The Book Pond är en mycket duktig fotograf och jag har precis dreglat över hennes fina foton från The Book Pond-familjens Londonresa som både rymde parkbesök och besök i book shops (som sig bör:-))!

På Bokmässan tror jag att The Book Pond kommer att rapportera från alla möjliga typer av genres som intresserar henne – huvudsaken att det är en bra bok/författare. Och jag är säker på att hennes inlägg kommer att vara utrustade med fina foton!

Annonser

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s