En annorlunda författardebut!

Berättarministeriet

 

Berättarministeriet är en organisation som har som mål att hjälpa barn och ungdomar att erövra det skrivna ordet! Med hjälp av volontärer har Berättarministeriet öppet hus för barn/ungdomar mellan 8-18 år i sina skrivarverkstäder i Södertälje och Järna. I första hand vill man stödja barn/ungdomar i områden med hög arbetslöshet.

Läs mer om Berättarministeriet här!

Nu har hundra barn mellan 8 och 14 år, från Järva och Södertälje, medverkat i Berättarministeriets nya bok Restips för utomjordingar – din guide till Jorden, som ges ut av Bonnier Carlséns bokförlag. Alla intäkter från boken går oavkortat till Berättarministeriets skrivarverkstäder. Boken finns att köpa från och med den 16 april.

– I en tid då både läs- och skrivförståelsen bland unga försämras är Berättarministeriets arbete mycket viktigt. De uppmuntrar och förmedlar glädjen i att berätta och ta del av andras historier samt att lyssna och försöka förstå andra. För oss på Bonnier Carlsen är det en självklarhet att stödja deras verksamhet, säger Karin Lemon, förläggare på Bonnier Carlsen. Det är så sant som det är sagt! En rolig och viktig idé. Glädjen med det skrivna ordet är viktig att sprida!

Läs mer om releasen av boken här!

Köp den här eller här!

 

Restips för utomjordingar

Annonser

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s