Lyssnat på: The Bodies Left Behind av Jeffery Deaver

The Bodies Left Behind (ljudbok)

The Bodies Left Behind av Jeffery Deaver (2008) – ♥♥♥
Simon & Schuster Audio

Konstapel Brynn McKenzie blir utkallad till ett sommarhus uppe i Lake Mondac för att utreda ett 911-samtal. Hon snubblar in på en mordplats, där hon och en överlevande kvinna, Michelle, får fly för sina liv genom skogen från mördarna som är kvar på platsen och som inte vill ha några vittnen. Ute i vildmarken får Brynn förlita sig på andra metoder och hjälpmedel än de moderna och det blir en hetsjakt där inget i slutändan är vad det verkar vara.

Jeffery Deaver är en av de klurigaste författare jag vet, han lyckas hela tiden få historien att göra de vildaste 180-gradersvändningar och när man tror att man har kläm på storyn så vänder han upp och ner på allt. Han är nog mest känd för sina böcker om Lincoln Rhyme och Amelia Sachs, varav en har filmatiserats (The Bone Collector). Det är konstigt att inte fler av hans böcker filmats för de skulle verkligen göra sig på den vita duken.

En stark trea till en mycket underhållande bok, bra inläst av Holter Graham. Amerikanska inläsare håller generellt hög kvalitet tycker jag!

Köp den här eller här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: