Kommande böcker som jag knappt kan vänta på!!!

Rebus kommer tillbaka läste jag på Annikas litteratur- och kulturblogg, och jag måste såklart sprida vidare den goda nyheten!! Läs mer på Ian Rankins hemsida. Tydligen kommer Rebus att träffa Malcolm Fox, Rankins huvudperson från Misstro och En Omöjlig Död. Standing in Another Man´s Grave heter boken och den kommer på engelska den 8 november 2012! Det är noterat!

Dennis Lehane, en av mina absoluta favoriter, släpper en ny bok i höst, Live by Night, och den ska tydligen handla om en ung gangster på 1920-talet!

Måste kolla in nyaste Sharon J Bolton (och hennes änldre böcker också för den delen) Dead Scared. Tyckte hemskt mycket om Ond Skörd!!

2 svar till “Kommande böcker som jag knappt kan vänta på!!!”

  1. Både Rankin och Lehane tillhör toppskiktet av mina favoriter men Bolton kommer nog aldrig att slå sig in där då jag har väldigt svårt för hennes böcker.

    • Att Rebus är tillbaka är julafton. Tyckte inte så mycket om den nya karaktären Malcolm Fox men jag har iofs bara läsa Misstro, ska kolla in En Omöjlig Död också. Lehane har skrivit flera av de böcker jag räknar som de bästa jag läst!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: